The Smart Company 2021

The Smart Company 2021

by
113 113 people viewed this event.

Vi bygger videre på succesen fra 2019, hvor vi introducerede ‘The Smart Company’.

The Smart Company Live Theatre inviterer vi gæsterne inden for i virksomheden, der benytter sig af smarte teknologier – og fokus er på automatisk identifikation og datafangst, samt ikke mindst hvad de opsamlede data kan bruges til.

I 2019 havde vi også et levende teater med forestilling 3 gange om dagen i de 3 dage HI-messen varer – du kan se video fra forestillingen her.


AIM Denmark og AIDC i samarbejde med Messe Center Herning

The Smart Company er et stort tema-område, der udover The Smart Company Live Theatre, også sætter fokus på vidensdeling i et konferenceprogram, hvor pionervirksomheder får mulighed for at inspirere og motivere med deres erfaringer med brug af RFID, sensorer, visualisering, ’digitale tvillinger’, kunstig intelligens og meget andet.

I tillæg til teater og konferenceprogram, vil der være en lang række udstillere, der gerne vil fortælle mere om mulighederne.

Du kan læse meget mere på Messe Center Hernings hjemmeside, der vil blive opdateret efterhånden som programmet bliver færdigt. Besøg MCH’s hjemmeside her.

Der er åbent alle tre dage kl. 8.30 – 16.30 og for AIDC Denmarks medlemmer bliver der arrangeret netværksmiddag om onsdagen den 6. oktober.

To register for this event please visit the following URL: https://www.hi-industri.dk/aktiviteter/the-smart-company →

 

Date And Time

2021-10-05 @ 08:30 AM to
2021-10-07 @ 04:30 PM
 

Location

Share With Friends

Scroll til toppen