Afholdt: AIDC Temamøde med case: 2Ø

Afholdt: AIDC Temamøde med case: 2Ø

by
256 256 people viewed this event.

AIDC tema-møder afholdes på web. De starter kl. 15 og forventes at have en varighed på ca. 1 time.

På hvert møde er der et tema, der bliver meldt ud i forvejen – på dette er det en konkret case, hvor vi er så heldig at have initiativtageren, Rasmus Bertelsen Planck, til selv at præsentere for os;

For første gang i Danmark har 2Ø lagt de traditionelle optikere og høreklinikker brancher sammen under samme tag, vendt det hele lidt på hovedet med det formål at gøre det lige så let at få hjælp til øjnene, som det er at få hjælp til ørene.

Alle forretningsgange har været under luppen, vendt og drejet, og gentænkt i et nyt 100% papirløst innovativt koncept, der formår at kombinere websidens shop data med den fysiske forretnings data produktvisnings set-up.

Hør med når manden bag ideen sætter ord på hvordan man i får kunderne til, at få en på ”opleveren” via bl.a. RFiD-teknologi præsentation, QR koder, 3D-scannede brillestel og ørepropper, og samtidig formår at opsamle kundedata i flere led, kortlægge kundens valg af produkter, samt skabe en loyalitet via simpelt kundeprogram og ekstrem høj service.

Tilmelding til mødet sker via NemTilmeld.

Tema-møderne er kun for medlemmer af AIDC Denmark. Læs evt. om medlemskab her.

Event registration closed.
 

Date And Time

2022-12-19 @ 03:00 PM to
2022-12-19 @ 04:00 PM
 

Registration End Date

2022-12-19
 

Location

Online Event

Share With Friends

Scroll til toppen